Ford Explorer

Született kalandor

Fedezze fel a Explorer modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Új fejezetet nyit

Az új Ford Explorer egy rendkívül precízen megtervezett, kiváló vezetési élményt kínáló SUV. Masszív terepjáró képességeket, fejlett vezetéstámogató technológiákat, a kényelem és a hatékonyság tökéletes összhangját kínálja Önnek.  Minden részletének megalkotása során arra törekedtünk, hogy Önnek valódi luxusélményben legyen része, akár a városi utcákon, akár nehezebb terepen közlekedik. Az új Ford Explorer fejlett hybrid technológiájának köszönhetően Ön minden eddiginél hatékonyabban fedezheti fel a világot.

Kifinomult hybrid technológia

Az új Ford Explorer a legnagyobb, legkifinomultabb és legsokoldalúbb Ford SUV, amit Európában valaha is kínáltunk. A plug-in hybrid erőátviteli rendszer mellett a szükséges teljesítményről és hatékonyságról egy 3.0 literes, V6-os turbófeltöltős, 450 LE-s EcoBoost motor gondoskodik, a megfelelő erőátvitelért pedig egy intelligens, 10 sebességes, automata sebességváltó felel. Mindez együtt páratlan menetdinamikát biztosít az autónak, akár egy hegyet kell másznia, akár folyón kell átgázolnia, akár autópályán kell suhannia az úti célja felé.

Mindenre elegendő hely

Az új Ford Explorer pazar kivitelű utasterében akár 7 fő is luxus körülmények között utazhat. Tágas és kényelmes ülések, gondosan kidolgozott beltér és csúcstechnológiát képviselő megoldások teszik az utazást feledhetetlenné, bárhol is foglal helyet az autóban.

Íme a teljesen új Ford Explorer

Stílusos, intelligens, és készen áll bármilyen utazásra

Az akció részletei

Eladó új és használt Ford Explorer készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Explorer szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Explorer modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik az Explorer? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Explorer érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Explorer nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Explorer ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56