Ford Ranger Special Edition

Melyiket választanád?

Nehéz döntés, de mi segítünk!

 • Ismerje meg az új Ford Ranger Special Edition modelleket,vagyis a Raptor, az MS-RT, a Stormtrak és a Wolftrak változatokat a Ford Vagép szalonjaiban!
 • Ford érdeklődés

  Akciós ajánlatunk

  Új Ranger Raptor

  Új design, ultra-erős alvázzal, egyedi futóművel és gumiabroncsokkal, valamint nagy teljesítményű EcoBlue dízelmotorral készült, tökéletesen kiszolgálva az izgalmakra vágyó outdoor-rajongók és a megszállott terepezők igényeit.

  Ranger Stormtrak

  Prémium pickup, új kivitel még gazdagabb felszereltséget, magasabb szintű kényelmet és egyedi burkolatokat kínál.

  Ranger Wolftrak

  A tökéletes társ a “vadonban”. A Ranger Wolftrak egy kalandra termett, kemény gép; ezt az autót olyan embereknek tervezték, akik a szabadban dolgoznak, és komoly off-road tudást várnak el autójuktól, ám ezzel együtt komfortos és vonzó járműre is vágynak

  Ford Ranger MS-RT

  A Ford Ranger nagy teljesítményű, exkluzív utcai változata, amelynek kifejlesztésében a rallye világából ismert M-Sport specialis MS-RT csapata közreműködött.

  Bővebb információ:

  https://vagep.hu/egyeb/bemutatkozik-a-ford-ranger-negyfele-special-edition-valtozata-7736.html

 • Ismerje meg az új Ford Ranger Special Edition modelleket,vagyis a Raptor, az MS-RT, a Stormtrak és a Wolftrak változatokat a Ford Vagép szalonjaiban!
 • További részletek

  Az akció 2022-02-01-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az autó illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. További információ a Ford Vagép márkakereskedésekben.