Új Ford Mondeo a Vagépnél

forrás: Ford Vagép

2010 február 1.

A Ford Vagép szalonokba már megérkezett az év legnagyobb durranása az új Ford Mondeo. A genfi kiállítás csillaga, az új Mondeo felülírja a Fordról alkotott elképzeléseit. Drámaian új külsejével, az eddiginél is lendületesebb vezetési tulajdonságaival, kifinomultságával és egy sor meglepő újításával minden bizonnyal nagy benyomást tesz majd a közönségre.

A korszakalkotó IOSIS koncepcióautó ötleteiből merítve, az új Mondeóban a legfejlettebb technológiák, a legkiválóbb szakértelem és vezetési tulajdonságok párosulnak egy elegáns, kinetikus dizájn jegyében megalkotott egyedi külsővel. Első pillantásra érezni fogja, hogy egy különleges autóval áll szemben.

Az új Mondeo előzetese kombi karosszériát kapott, ami nem is csoda, hiszen a jelenlegi típusból is a puttonyos kivitel a legnépszerűbb. Látszik is, hogy a tervezők igyekeztek minél szebb kombit csinálni. A harmadik oldalablak-pár és az autó hátulja szervesen illeszkedik a formaterv többi részéhez.

Érdekesség, hogy a legújabb James Bond filmben, a Casino Royale-ban is feltűnt új Ford Mondeo, mi több, a főszereplő az Aston Martin mellett ezt is vezette.