Fiesta cikkek

Új Ford Focus klímával és fluxus kondenzátorral


2015 okt. 21

2015. október 21. emlékezetes dátum a filmrajongóknak, hiszen a Vissza a jövőbe filmben Marty McFly épp erre a napra utazik előre az időben. A Fordnál úgy gondolták, egy rendhagyó opcióval veszik ki részüket az ünneplésből.
A cikk itt folytatódik

,

A Ford Fiesta az Év női autója


2013 júl. 26

A női autós újságírókból álló nemzetközi zsűri szavazatai alapján – a vonzerő, a biztonság, az ár-érték arány, a gyermekbarát kialakítás és a környezettudatos működés szempontjai szerint – a Porsche Boxster S, az Audi Allroad és a Range Rover modelleket megelőzve a “remek megjelenésű és kiváló minőségű” Fiesta nyerte a 2013-as ’Év Női Autója’ címet. A stílusos, látványos külső megjelenés, valamint az ergonomikusabb és komfortosabb utastér mellett a Ford MyKey, SYNC és Active City Stop rendszereket is kínáló Fiesta 1.0 EcoBoost emellett a 2013-as Év Leggazdaságosabb Női Autója címet is megszerezte. A cikk itt folytatódik

Ford Fiesta WRC 2011


2010 okt. 18

A turbós, 300 lóerős Ford Fiesta dolga lesz, hogy Loeb és a DS3 útjába álljon a rali-világbajnokság futamain. A szabályok gyökeres megváltoztatása miatt jövőre csupa új autó áll majd rajthoz a WRC-futamokon.

A cikk itt folytatódik

Itt a legújabb Ford Fiesta WRC mutatvány


2010 aug. 23

Kedvenc amerikai ralliversenyzőnk, Ken Blockkal ismét készült egy videoklip. A reklám nem hosszú, viszont ismét ízelítőt kaphatunk félelmetes vezetői tudásáról, amit egy Ford Fiesta WRC-vel mutat be.

A cikk itt folytatódik

Népszerű az első Fiesta Twitter autó


2010 aug. 4

A közösségi médiák iránti egyre növekvő kereslet újabb lépésre ösztönözte az autógyártókat is. A Ford lépett elsőként és bejelentette, hogy elkészült a világ első Twitter-autója, amely egy átalakított Ford Fiesta.

A cikk itt folytatódik

Wiizz Ford Fiesta-val


2010 júl. 7

Láthattunk már olyat, hogy egy konzol reklámfilmjében autó tűnjön fel. Tulajdonképpen meg sem kéne rajta lepődnünk, hogy ezúttal fordított felállásban találkozunk a Nintendo Wii asztali konzoljával.

A cikk itt folytatódik

Hatmillió Ford Fiesta


2010 jún. 28

Európához hasonlóan Magyarországon is az új Ford Fiesta az egyik legnépszerűbb nyereményautó, a modell stílus, fiatalos, lendületes, trendi megjelenése ugyanis rendkívül vonzó mind a nyereményakciókat meghirdető vállalatok, mind vásárlóik számára.

A cikk itt folytatódik

Van egy jó ötlete? Mondja meg a Fordnak!


2010 jún. 14

Nagy népszerűségnek örvend a Ford által létrehozott weboldal, amelyen az internet-felhasználók megoszthatják véleményüket, ötleteiket az autógyártóval, amely így a jövőben azokat felhasználva, a fogyasztói igényekre közvetlenül reagálva tervezheti autóit.

A cikk itt folytatódik

Új Ford Strat mini-koncepció


2010 máj. 26

Ford Start néven városi miniautó-tanulmányt mutatott be a Ford a Pekingi Autószalonon, meghajtásáról egy szériaközelinek nevezett, egyliteres turbómotor gondoskodik. A városi mini az amerikai gyár, első pillantásra az Audi A1 és a Fiat 500 keverékének tűnik.

A cikk itt folytatódik

,

Monster Ford Fiesta WRC a Rally Világbajnokságon


2010 máj. 24

Alig néhány nappal azután, hogy élete első európai versenyén, a Rally Világbajnokság törökországi futamán mérette meg magát a Monster Energy Ford Focus RS WRC volánja mögött, Ken Block bejelentette, hamarosan érkezik a Gymkhana 3 2011 Ford Fiesta

A cikk itt folytatódik

,

Gazdára talált a Ford Fiesta!


2010 máj. 18

Több, mint 300 Class FM-es ajándékcsomag talált gazdára. Véget ért a Morning Show Kulcsvadászata. Miután, Balázs lilára verte Ferit és Janit, a fülig szerelmes Mc Dc összegezte az elmúlt hetünket, elérkezett a nagy pillanat. Balázsék felkérték a nyerteseket, hogy húzzanak egy-egy sorszámot.

A cikk itt folytatódik

Fiesta ECOnetic 3,7 liter fogyasztással


2010 máj. 10

A Ford Focus és Ford Mondeo ECOnetic modellek után immáron Magyarországon is elérhető a Fiesta ECOnetic, hamarosan pedig rendelhető lesz a Transit ECOnetic is.

A cikk itt folytatódik

Melyik Fiesta fejezi ki az egyéniséged?


2010 máj. 6

A Ford Európában kivételes sikerre vitte az immáron a Ka-tól a Fiesta-n, Focus-on, Kuga-n, Mondeo-n és S-Max-on át a Galaxy-ig elérhető Individual koncepcióját: amelynek segítségével a vásárlók a egyéniségükhöz igazíthatják leendő autójukat.

A cikk itt folytatódik

,

Ford Figo, az indiai Fiesta


2010 máj. 3

Tovább készül a leváltott Fiesta, hiszen az előző generációs modellt némi ráncfelvarrás után Indiában gyártja majd a Ford, ahol a kiskategóriás autók jelentős piaci részesedést tudhatnak magukénak. Ime az új Ford Figo!

A cikk itt folytatódik

Erősebb motorokat kapott a Fiesta


2010 márc. 24

Tavasszal bemutatkozik a vadonatúj, látványos Fiesta Sport +, s erősödött a Fiesta Euro V-ös normáknak is megfelelő 1,6 literes Duratorq TDCi motorjának teljesítménye is: immár 95 lóerőt produkál, miközben fogyasztása és CO2 emissziója egyaránt csökkent.

A cikk itt folytatódik

Ford Fiesta ST teszt


2010 jan. 20

Azt tudja, mint pályatársai, de, azt alacsonyabb áron. A Ford Fiesta ST egy igazán szerethető és élvezhető kis utcai sportgép, ráadásul meg még tök jól is néz ki. Hogy rögvest pozicionáljuk a Ford (egyik) kisautójának sportváltozatát, nézzük a riválisokat. Nincs sok belőlük. A kategória a következő: háromajtós, kis kasztni (mondjuk 4 méter alatti hosszal), és hát a lényeg, kétliteres szívómotor. Meg még egy olyan vonalat is húzhatunk, hogy árilag legyen ötmillió forint a keret. És akkor van egy Renault Clio RS-ünk, meg egy másik franciánk, a Peugeot 206 RC-je. És passz. Más márkáknak is van hasonló modelljük (pl. Seat Ibiza FR, Mitsubishi Colt CZT), de ezeknek a konkrét kritériumoknak – az új fiúval, a Fiesta ST-vel együtt – mindösszesen ez a trió felel meg.

A cikk itt folytatódik