Transit cikkek

Új könnyű alváz Ford Transit lakókocsikhoz


2010 szept. 8

A Ford az új Transit Lakóautó Platformmal egészíti ki a lakóautó-iparág számára gyártott különleges járműveinek kínálatát. Az autóépítők számára tervezett, új és különlegesen könnyű alvázszerkezet nagyobb terhelhetőséget és alacsonyabb fogyasztást garantál az európai lakóautó-tulajdonosok számára.

A cikk itt folytatódik

Ford Vagép flottakezelés és követés


2010 aug. 6

Az üzlet nem állhat meg.

A 2 megyében egyedül a Ford Vagép nyíregyházi és miskolci márkaszervize lett tagja az európai Ford kiterjedt haszongépjármű specialista hálózatának. A Ford Vagép a Ford Haszongépjármű Specialista cím egyedüli tulajdonosa a régióban.

A cikk itt folytatódik

, ,

Kiváló taxi a Ford Transit Connect


2010 jún. 21

A tavalyi évben Észak-Amerikában is bemutatott, Európában már évek óta rendkívül népszerű Ford Transit Connect az Egyesült Államokban is hódít. Az haszongépjármű mérete, formája, kialakítása egyaránt tökéletes, kényelmes mind a sofőr, mind az utasok számára.

A cikk itt folytatódik

A Transit Connect évi százezret spórolhat


2010 jún. 9

Évente 100.000 Ft-ot lehet spórolni a Transit Connettel? Igen, ha valaki rögtön 3 darabot vásárol. A Ford Vagép Haszongépjármű Specialista most kiemelt flottakedvezménnyel és extra szervizszolgáltatásokkal várja érdeklődőit.

A cikk itt folytatódik

Ford Transit túl a 6 millión!


2010 jún. 1

45 év, 6 millió darab Ford Transit. Többszörös Év haszonjárműve díjas áruszállító, akár 200 lóerős teljesítménnyel és 4,25 tonnás össztömeggel büszkélkedhet.

A cikk itt folytatódik

Bajnokok Ligája szponzor marad a Ford


2010 máj. 12

Ford büszke arra, hogy immáron 17 éve, az 1992-es kezdetektől hivatalos szponzora az UEFA Bajnokok Ligájának, és az egyetlen az alapító tagok közül, aki ma is részt vesz Európa legmagasabb rangú bajnokságának, egyben a világ egyik legnézettebb sportsorozatának támogatásában.

A cikk itt folytatódik

Ford Transit Connect teljesen egyedi stílusban


2010 ápr. 15

A Ford immáron az Európában már több éve elérhető és tavaly megújult, Amerikában viszont csak idéntől rendelhető, és hiánypótlónak bizonyuló Transit Connect kisteherautó és Tourneo Connect személyszállító vásárlói is teljesen személyre szabhatják autójuk külső megjelenését.

A cikk itt folytatódik

Ford Vagép, az Ön flotta specialistája


2010 febr. 17

A megyében egyedül a Ford Vagép nyíregyházi és miskolci márkaszervize lett tagja az európai Ford kiterjedt haszongépjármű specialista hálózatának. A Ford Vagép a Ford Haszongépjármű Specialista cím egyedüli tulajdonosa a régióban.

A cikk itt folytatódik

, ,

Ford Transit: Jóból még jobb


2010 jan. 30

A Ford Transit stílusa olyan, mint maga a jármű: erőteljes és mutatós, egyéni és funkcionális. Épp e tulajdonságokat akarta vele kommunikálni a Ford. A Ford népszerű igáslovát kívül-belül, töviről-hegyire alaposan átvizsgálták és tökéletesítették. Sokat dolgoztak rajta a mérnökök, hat év tapasztalatait sűrítették beléje. Az új alapfelszerelés, a sokféle modellváltozat és motor, valamint a kényelmi berendezések arzenálja kiváló mobil irodává és strapabíró teherszállítóvá teszi a Transitot.

A cikk itt folytatódik

Ötmillió Ford Transit


2010 jan. 17

Az első európai Ford Transit 1969. augusztus 9-én készült el. Azóta a Transit világméretekben híressé vált variálhatósága, megbízhatósága és tartóssága miatt. Ma két gyárban, az angliai Southamptonban és a törökországi Kocaeliben gyártják Európa első számú haszongépjárművét.

A cikk itt folytatódik