S-MAX cikkek

A Ford kamerája már benéz a kereszteződésekbe is


2015 aug. 27

A korábban csak luxusautókban alkalmazott rendszer megoldást jelent a beláthatatlan kereszteződések problémájára.
A cikk itt folytatódik

,

Bemutatkozik az új S-MAX


2010 febr. 25

Csak néhány napja, hétfőn mutatkozott be Detroit-ban az új Focus, és a Ford tegnap ismét új modelleket leplezett le, ezúttal a Brüsszeli Autószalonon. A Ford S-MAX és Galaxy modellek, amelyek izgalmas, vadonatúj megjelenést kapnak 2010-re, a műszaki innováció évét vezetik be a Fordnál.

A cikk itt folytatódik

,

Ford S-MAX az Év Autója


2010 jan. 30

A Ford S-MAX-ot szoros versenyben találták a legjobbnak azt követően, hogy az eredetileg a teljes listára felvett 41 autóból a rövidlistára kiválasztottak nyolcat – a Citroen C4 Picasso-t, a Fiat Grande Punto-t, a Ford S-MAX-et, a Honda Civic-et, az Opel/Vauxhall Corsa-t, a Peugeot 207-est, a Skoda Roomstert és a Volvo C30-ast.

A cikk itt folytatódik

Új Ford Galaxy vagy S-MAX?


2010 jan. 22

A Ford a hétszemélyes egyterűkből álló kínálatát két új taggal gyarapítja. A forma mellett a méretekben és a tartalomban is akadnak hasonlóságok, ennek ellenére két önálló modellről beszélhetünk. A Galaxy továbbra is hétszemélyes maradt, amely a gyár kínálatában elsőként teljes mértékben a Ford európai részlegének tervei alapján született, és Belgiumban szerelik össze. Ezzel szemben a sportos S-MAX egy, a Galaxyhoz hasonló, de csupán 5+2 személyes egyterű, amely a következő Mondeo alapjait hasznosítja.

A cikk itt folytatódik

,

Ford S-Max az új egyterű


2010 jan. 20

A Ford kedden Kölnben hivatalosan is bejelentette, hogy a korábbi híreknek megfelelően S-Max néven kerül piacra a tavalyi Genfi Autószalonon – még tanulmányként – bemutatott SAV egyterű. A Ford a tavalyi Genfi Autószalonon mutatta be SAV névre keresztelt sportos egyterű-tanulmányát, amelynek az idei szalonra elkészül szériaérett változata is. A Ford Mondeo kombi és a hétüléses Ford Galaxy közé pozícionált modellről korábban is beszélték, hogy S-Max néven kerül piacra, a Ford azonban ezt csak kedden erősítette meg Kölnben.

A cikk itt folytatódik

,