C-MAX cikkek

Ötcsillagos az új C-MAX töréstesztje


2010 dec. 13

Az Euro NCAP tesztje alapján ötcsillagos minősítést kapott a néhány hete megérkezett két családi egyterű, az új C-Max és Grand C-Max.

A cikk itt folytatódik

Vadonatúj C-MAX és Grand C-MAX


2010 dec. 1

A vadonatúj Ford C-MAX család a többcélú járművek kedvelőinek két rendkívül kiemelkedő modellt kínál: a sportos ötüléses C-MAX-ot és a tágas hétüléses Grand C-MAX-ot. Mindkét jármű magában hordozza a rugalmasságot, a tágas belső teret, a praktikusságot.

A cikk itt folytatódik

Ford újdonságok a Párizsból


2010 nov. 8

A kiváló mérnöki munka eredményeképp létrejött új Mondeo is szerepel a kiállításon, de lehetősége van felfedezni a vadonatúj 5-üléses C-MAX és a 7-üléses Grand C-MAX innovatív technológiáját is.

A cikk itt folytatódik

,

A Ford Vagép szalonban járt a Nap Szépe


2010 aug. 18

Több száz lány pózolt már a SZON oldalain Janics Attila kamerája előtt. A fotós több éve készít felvételeket a Nap Szépe oldalára és szerdán a Ford Vagép szalonban járt.

A cikk itt folytatódik

,

Hamarosan itt a hibrid Ford C-Max


2010 jún. 7

2013-ban hagyományos és konnektoros hibrid hajtáslánccal is piacra kerül a Ford C-Max Európában. Két hibriddel bővül a Ford tervei szerint az új C-Max európai kínálata, egy hagyományos és egy konnektoros hibrid is készül.

A cikk itt folytatódik

Új C-MAX és Grand C-MAX


2010 ápr. 6

Az új Ford C-MAX-ot széleskörűen átalakították, így még elődjénél is családbarátabb lett. Amíg a sportos érzés és kupé külső az új C-MAX modellnek friss és modern profilt kölcsönöz, addig továbbra is élvezheti eredeti előnyeit a manőverezhetőség, mozgékonyság, tágasság és praktikusság terén.

A cikk itt folytatódik