Bővülő extrák a Fordnál

forrás: Ford Vagép

2010 április 8.

Az új tolatókamera oly módon segít Önnek a tolatásban, hogy megjelenít egy rácshálót az autó hátuljáról a navigációs rendszer kijelzőjén. Ily módon a parkolás egyszerűbb és biztonságosabb. A tolatókamera különösen akkor hasznos, amikor egy trélerre vagy lakókocsira tolat rá. Önnek csak egyszerűen hátramenetbe kell tennie a váltót, és a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a navigációs rendszer kijelzőjén.

A Ford PowerShift sebességváltó a legkiválóbb élményt nyújtja a vezetés szerelmeseinek. Az új, csúcsminőségű, hatsebességes, automata, dupla kuplungos váltó pontosan a kellő időben vált sebességet, villámgyors váltást és egyenletes teljesítményt biztosítva ezáltal.

Ezenkívül a PowerShift váltó gazdaságosabban bánik az üzemanyaggal is, mint a hagyományos automata váltók. A maximális hatékonyság és gazdaságosság mellett a Ford PowerShift váltó rendelkezik egy sport móddal is, melyet, ha működésbe hoz, nem kell többet törődnie a kuplung pedállal!

Változtassa Bluetooth®-kompatibilis okostelefonját navigációs eszközzé! Egyszerűen csak helyezze be a navigációs chipet, adja meg úticélját, és a telefon átadja az útvonal adatokat az autó audió rendszerének és műszerfalának (a Sony DAB audió rendszerekkel együtt érhető el).

A Ford által kifejlesztett forradalmi technológia extraként valamennyi személygépjárműnél elérhető. A Ford Mobile Navigation összekapcsolja az autós szórakoztató rendszert (ICE) a legújabb generációs mobiltelefonokkal, hogy egy olyan praktikus műholdas navigációs rendszert kínáljon, mely felveszi a versenyt a külön kapható GPS-ekkel.