Mondeo cikkek

Mesteri kialakítású új Ford Mondeo


2010 nov. 15

A stílusos és sportos új Ford Mondeo azonnal megragadja a tekintetet. Az autóba ülve szeme elé tárulnak a prémium minőségű anyagok, a modern dizájnelemek, és megtapasztalhatja a magas fokú kényelmet.

A cikk itt folytatódik

Ford újdonságok a Párizsból


2010 nov. 8

A kiváló mérnöki munka eredményeképp létrejött új Mondeo is szerepel a kiállításon, de lehetősége van felfedezni a vadonatúj 5-üléses C-MAX és a 7-üléses Grand C-MAX innovatív technológiáját is.

A cikk itt folytatódik

,

Az új Mondeo tervei


2010 okt. 6

Még legalább három év, mire megjelenik a Ford Mondeo következő generációja, de a brit Autoexpress már vázlatokat közöl az új autóról. Ahogy a Fiesta és a Focus, úgy az új Mondeo is világmodell lesz, Európában és Amerikában is szinte ugyanolyan kivitelben kerül piacra.

A cikk itt folytatódik

Ford Mondeo modellfrissítés


2010 júl. 19

Frissül a formaterv és a motorválaszték hisen már három éve, hogy elkészült az utolsó csavarig az új Ford Mondeo. Megjelenik az extralistán a holttérfigyelő rendszer, a sávtartó-asszisztens, és a sebességhatároló berendezés is.

A cikk itt folytatódik

Avatar szintű technológiát használ a Ford


2010 jún. 16

Már évek óta használja a Ford az autói belső terének kialakításához a háromdimenziós Avatar mozifilm készítésekor felhasznált mozgáskövető technológiát.

A cikk itt folytatódik

Ford Mondeo törésteszt: csillagos ötös


2010 ápr. 19

A Ford Mondeo utasbiztonságból is jelesre vizsgázott az EuroNCAP töréstesztjén. A Mondeo ráadásul nemcsak a felnőtt utasok, de a gyermekek részére is megfelelő védelmet biztosít egy ütközés esetén.

A cikk itt folytatódik

Bővülő extrák a Fordnál


2010 ápr. 8

Az új tolatókamera oly módon segít Önnek a tolatásban, hogy megjelenít egy rácshálót az autó hátuljáról a navigációs rendszer kijelzőjén. Ily módon a parkolás egyszerűbb és biztonságosabb. A tolatókamera különösen akkor hasznos, amikor egy trélerre vagy lakókocsira tolat rá. Önnek csak egyszerűen hátramenetbe kell tennie a váltót, és a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a navigációs rendszer kijelzőjén.

A cikk itt folytatódik

Új Ford Mondeo a Vagépnél


2010 febr. 1

A Ford Vagép szalonokba már megérkezett az év legnagyobb durranása az új Ford Mondeo. A genfi kiállítás csillaga, az új Mondeo felülírja a Fordról alkotott elképzeléseit. Drámaian új külsejével, az eddiginél is lendületesebb vezetési tulajdonságaival, kifinomultságával és egy sor meglepő újításával minden bizonnyal nagy benyomást tesz majd a közönségre.

A cikk itt folytatódik