Ford Puma

Nem kéri a figyelmed...Egyszerűen megköveteli azt!

Fedezze fel a Puma modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Ford Puma Titanium limitált széria már bruttó 7 499 000Ft-tól

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során.

Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Tökéletes egyensúly

Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat.

Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3″-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8″-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel.

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli.

Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Most akár 8 év Ford Protect garanciával!

Aktuális ajánlataink

Ford Puma akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Puma érdeklődés

Eladó új és használt Ford Puma készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Puma szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Puma modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Puma? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Puma érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Puma nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Puma ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56