Ford Puma

Nem kéri a figyelmed...Egyszerűen megköveteli azt!

Fedezze fel a Puma modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Ford Puma hagyományos és hibrid technológiákkal már bruttó 8 690 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással* és 8év Ford Protect garanciával.

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során.

Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Tökéletes egyensúly

Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat.

Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3″-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8″-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel.

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli.

Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Most akár 8 év Ford Protect garanciával!

A 8 év Ford Protect garancia 5 év teljes körű és plusz 3 év hajtáslánc garancia, ami maximum 150 000 km futásteljesítményig érvényes. Hajtáslánc elemei: hajtómű/motor, sebességváltó, differenciálmű és a hajtási energia átvitelében részt vevő alkatrészek. Ezen garancia kikötésekhez és feltételekhez kötött. Részletekért keresse a Ford Vagép szalonjait!

Aktuális ajánlataink

Ford Puma akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Puma érdeklődés

Eladó új és használt Ford Puma készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Puma szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Puma modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Puma? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Puma érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Puma nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Puma ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56