Ford Tourneo Custom

Kategóriaelső biztonság mellé hatalmas hely jár

Fedezze fel a Tourneo modelleket személyesen is a Ford Vagép szalonokban!

Tourneo Custom hybrid akár nettó 19 062 500Ft-ért az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Az új Tourneo Custom megújult külseje a Ford személyszállítók legjobb tulajdonságait rejti.

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, melyekkel 30 különböző lehetséges konfiguráció hozható létre.

Egy kis villanymotor javíthatja a hatékonyságot

A Ford Tourneo Custom már EcoBoost hibrid változatban is kapható. A hibrid technológia segítségével csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, mivel a belső égésű motort szükség esetén egy kisméretű, akkumulátoros táplálású elektromos motor is támogatja. A 48 Voltos áramforrást a jármű kinetikus energiája, valamint a regeneratív fékezésből nyert erőforrás menet közben is képes feltölteni.

Fejlett technológiákkal kényelmes az utazás

A Ford Tourneo Custom számos innovatív technológiával könnyíti meg vezetője dolgát. Ilyen például a sofőr által nem észlelhető járművekre figyelmeztető Holttérfigyelő rendszer vagy  az Intelligens sebesség asszisztens, mely a Táblafelismerő rendszer kamerájának segítségével észleli az érvényes sebességkorlátozásokat (ha bekapcsolt állapotban van), és  segíti annak betartását.

A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer egy merőleges parkolóhelyről történő kitolatáskor figyelmezteti a vezetőt az elhaladó járművekre. Az Adaptív sebességtartó automatika pedig segít megtartani a vezető által beállított követési távolságot, a jármű előtt haladó gépkocsihoz képest.

 

Aktuális ajánlataink

Ford Tourneo akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Tourneo érdeklődés

Eladó új és használt Ford Tourneo Custom készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Tourneo Custom szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Tourneo Custom modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Tourneo? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Tourneo érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Tourneo nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Tourneo ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56