Ford Mustang

Megérkezett az ikon

Fedezze fel a Mustang modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

A legendás új Mustang GT, 450L 22 500 000Ft ért az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Az új Ford Mustang személyre szabott teljesítményt és felszereltséget kínál. Ráadásul most először végre Európába érkezik. A várva várt nap rohamosan közeledik. Lehet Fastback vagy Convertible, illetve 2,3 literes EcoBoost vagy 5,0 literes V8 Mustang az álma, végre eljött az idő, hogy valóra váltsa. Az új Mustang Fastback és Convertible kivitelben egyaránt stílusos, egyedi, és az utolsó részletig precízen kidolgozott. A speciális orrtól az egyedi hátsó lámpákig minden intelligens, a maximális vezetési élmény elérésére készült.

A külön erre a célra tervezett, nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús féknyerget, léghűtéses tárcsákat, blokkolásgátlót (ABS), vészfékrásegítőt (EBA) és elektronikus fékelőfeltöltőt tartalmaz. A GT teljesítménycsomag komoly fékereje: a 6 dugattyús Brembo™ elülső féknyergek 15 hüvelykes, léghűtéses forgórészekre kulcsolódnak rá.

Aktuális ajánlataink

Ford Mustang akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Mustang érdeklődés

Eladó új és használt Ford Mustang készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Mustang szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Mustang modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Mustang? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Mustang érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Mustang nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Mustang ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56