Ford Ranger

2020 Nemzetközi Pick Up Díj győztese

Fedezze fel a Ranger modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

A Ford Ranger közismert praktikusságához kiemelkedő teljesítmény, üzemanyag-hatékonyság és kiváló műszaki megoldások sora társul – és egy stílus, ami önmagáért beszél.

Európa legkelendőbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

Az átgondolt mérnöki tervezésnek és a legkiválóbb anyagok használatának eredménye egy tartós és erős, ugyanakkor kényelmes és tágas beltér, ahol immár egy beépített FordPass Connect modem is helyet kapott. A fejlett technológiának köszönhetően a Ford Ranger távolról is nyitható és zárható, képes valós idejű forgalmi adatok alapján navigálni, nagysebességű Wi-Fi-jén keresztül pedig bármikor kapcsolódhatnak az utasok a világhálóra. Talán még soha nem volt ilyen jó Ford tulajdonosnak lenni.

Fejlett rendszereivel, mint a Táblafelismerő rendszer, a Sávtartási segítség vagy a parkolóradarok biztonságosabban és magabiztosabban közlekedhet az utakon. A Visszagurulásgátló, a Lejtmenet-szabályzó és az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika pedig hozzájárul, hogy bármilyen helyzetben ura maradjon a járműnek.

Akár 1200 kg-t bír el, akár 3500 kg-t elvontat és akár 800 mm mély vízen is képes átgázolni – az új Ranger tényleg kőkemény lett. Minden nap, akár a legmostohább körülmények között és a legkeményebb munkáknál is számíthat rá – anélkül, hogy a kivételes vezetési élményről le kellene mondania.

Nem szeretnénk dicsekedni. De a nyers erő, az intelligens technológia és a kiemelkedő kényelem páratlan kombinációjával nem meglepő, hogy a Ford Ranger lett a 2020-as Nemzetközi Pick Up Díj győztese.

A Ranger a legelső olyan pick-up, amely 5 csillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén.

 

Aktuális ajánlataink

Ford Ranger akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Ranger érdeklődés

Eladó új és használt Ford Ranger készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Ranger szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Ranger modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Ranger? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Ranger érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Ranger nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Ranger ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56