Ford Ranger

2024 Nemzetközi Pick Up Díj győztese

Fedezze fel a Ranger modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

A VADONATÚJ FORD RANGER!

Megérkezett egy igazi ikon legújabb verziója.

Teherbírása kiemelkedő, vontatási képessége kategóriájában a legjobb, és terepen is könnyedén mozog. Mindemellett motorok, vezetési módok és modellváltozatok széles választékával érhető el – nem csoda, hogy a vadonatúj Ford Ranger továbbra is Európa legkelendőbb pick-upja.

És most jobb, mint valaha…

Merész, új külső, továbbfejlesztett képességek, izgalmas dizájn és új technológiai funkciók jellemzik. A vadonatúj modell az eddigi leglenyűgözőbb Rangerünk, mely minden korábbinál többre képes.

A nehézsúlyú bajnok visszatér! A vadonatúj Ranger elnyerte a Nemzetközi Év Pick-upja 2024 díjat – a Ranger már harmadszor nyerte el ezt a rangos iparági kitüntetést. Válasszon győztest vállalkozása számára.

Jelentős szériaválasztékkal , valamint számos különböző karosszriával, motorral, hajtással-bármire is van szüksége, talál hozzá egy új Ford Ranger modellt.

A Ranger a legelső olyan pick-up, amely 5 csillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén.

 

Aktuális ajánlataink

Ford Ranger akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Ranger érdeklődés

Eladó új és használt Ford Ranger készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Ranger szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Ranger modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Ranger? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Ranger érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Ranger nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Ranger ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56