A Ford Magyarország és márkaszervizei decemberben együtt segítenek a daganatos gyermekeknek

forrás: Ford Vagép

2020 december 9.

Az év vége közeledtével a Ford Magyarország és márkaszervizei ismét egy jó ügyet támogatnak. A Ford és márkakereskedői hálózata legújabb társadalmi szerepvállalási programjának keretében a decemberi szervizszolgáltatások számlaértékének 1 százalékát jótékony célra ajánlja fel. 

A jótékonysági kampány hírvivője, a Ford márkanagykövete Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. Az összegyűjtött adománnyal a Ford az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány a beteg gyermekek szállítását és orvosi eszközök vásárlását támogató tevékenységi köreit segíti. Magyarországon évente hozzávetőlegesen 300 gyermeknél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést. Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy térítésmentesen segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását.

A Ford tulajdonosok decemberi szervizlátogatásukkal nem csak autójukat és a közlekedést tehetik biztonságosabbá, hanem összefoghatnak egy jó ügy érdekében is. A téli időszakban kiemelten fontos az autók megfelelő felkészítése a hideg időre és a megváltozott útviszonyok kihívásaira. A márkaszervizekben kifejezetten erre a célra lehet igénybe venni a téli átvizsgálást, amely során a Ford kiválóan képzett szakemberei az autó összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik.

A Ford Magyarország és márkakereskedői elkötelezettek a jó ügy iránt, a Ford tulajdonosok pedig azzal tudnak segíteni, ha decemberre időzítik az esetleges javításokat és szervizeket a Ford Márkaszervizekben, így az ott fizetett összeg 1százalékával automatikusan támogatják az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját.