Vásár-díjas a Vagép

forrás: Ford Vagép

2010 január 20.

A XI. Kelet Autószalon zsűrije a Vagép Zrt-nek ítélte a Vásár-díjat, az elmúlt Év Ford Márkakereskedője cím elnyeréséért és a Ford S-MAX országos premierbemutatásáért. A Ford Vagép standján kerül először kiállításra a genki gyárból épphogy megérkezett első magyarországi Ford S-MAX, mely a Ford legújabb modellje.

A Ford új formavilágának a kinetikus designnak első szülöttje a Ford S-MAX. Az új formanyelv egyben kijelöli a Ford új izgalmas jövőbeni termékfejlesztési irányát, láthatóvá téve a Ford menetdinamikáját – mozgási energiáját. Az új Ford S-MAX sportos, stílusos, tágas, jellemzője az 5+2-es üléselrendezés és az egyedi forma. Méretét tekintve egyterű, a Ford Mondeo Kombi és a Ford Galaxy között helyezhető el. Különösen az oldalnézete mutatja, mit is jelent a kinetikus design: a lendületes tetővonal a motorházig ível, a kerékívek határozottak, a hátul felcsapó ablakvonal utal a dinamikára. Utasai az opcionális, az egész enteriőrt fényben fürdető panorámatetőn át láthatják az eget.

Az új /FFS/ flexibilis ülésrendszerrel a kategóriájában is újdonságnak számítóan mindegyik ülés az autóban marad, ha bővíteni akarjuk a csomagteret, az egyenként összehajtott ülések sík padlót képeznek, a harmadik sorral 5+2 üléses lehet, úgy hogy itt is elfér a 180 cmes utas.

A Ford Vagép 2005. évi teljesítményével bekerült a megjutalmazott 2005. év Ford Kiválóságai közé. Nem először, és erre külön büszkék, hiszen már 2003-ban is elnyerték az Év Márkakereskedője díjat. Természetesen a legnagyobb elismerés az egyre növekvő számú elégedett ügyfél, akik érdekében folyamatosan bővítik szolgáltatásukat, képzik dolgozóikat. Integrált vállalatirányítási rendszert vezettek be a múlt évben, egyébiránt azért is, hogy az ügyfélkapcsolati tevékenységet minőségében új alapokra helyezzék.