Még trendibb lesz a Ford Ka

forrás: Ford Vagép

2010 március 23.

A Ford legkisebb modellje, a népszerű Ford Ka 2010 tavaszától kezdve még több választási lehetőséget kínál a vevőknek: a teljesen új Titanium+ felszereltségi szint és három különleges Ford Individual modell révén a Ford Ka kínálja saját kategóriájában a legszélesebb választékot.

A Ford Ka Titanium még több kényelmet és használati értéket kínál. Ehhez a modellhez módosított napi számláló és klímaberendezés, valamint ködlámpák is tartoznak. A Titanium+ modell emellett kívül könnyűfém keréktárcsákat, az ajtókilincseknél krómdíszítést, kipufogóvégződést, az utastérben pedig bőrkormányt kap alaptartozékként.

Az új modell, a Ka Trend+ még több stílust és gazdagabb felszereltséget kínál. A színre fújt külső kilincsek és az elektromos mozgatású, fűthető és szintén színre fújt külső tükrök fokozzák a Ka vonzó megjelenését, míg a szériában adott távirányítós központi zár, az első elektromos ablakemelők, az 50:50 arányban osztva dönthető hátsó üléstámla további funkciókat és használati értéket jelent.

Az új és széles modellpaletta mellett a Ford a Ka-hoz három különböző ‘Ford Individual’ dizájntémát is kínál – ezek a ‘Digital’, a ‘Tattoo’ és a ‘Grand Prix’.

Valamennyi alapja a leggazdagabb felszereltségű Ka Titanium modell. Ez a három különböző optikai csomag nagyon egyéni grafikus megjelenést kínál, míg a 16 collos könnyűfém keréktárcsák a sportos és vidám hangulatot fokozzák.